Our Location

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Roblox Promo kodovi (April 2022) – Besplatna kozmetika


Ovaj vodič uključuje potpuni popis svih aktivnih Roblox promo kodova! Ako tražite neke besplatne Roblox dodatke i stvari, imamo nekoliko jednostavnih kodova pomoću kojih će vaš Roblox avatar izgledati moderno za tren oka. Ovaj se popis stalno ažurira kodovima koji su dostupni za april 2022.! Prilagodba vaše Roblox persone jedan je od najugodnijih aspekata igre. Nažalost, neke od prilagodbi će vas koštati značajnu količinu Robuxa. To je jedna od najboljih stvari kod promotivnih kodova: oni će vam besplatno pružiti kozmetiku zabavnog izgleda za vaš avatar!

Novi promo kodovi, događaji i besplatna kozmetika u Robloxu

Ovde pratimo sve što je novo u Robloxu. Ako postoji način da bilo što primite besplatno, a tek je predstavljen, to će se najvjerojatnije pokazati ovde!

Aktivni promo kodovi

Ovde je popis svih trenutno aktivnih kodova, većinu njih možete iskoristiti ovde.

  • SPIDERCOLA – Iskoristite kod besplatno Spider Cola Shoulder Pet
  • TVEETROBLOKS – Iskoristite kod za besplatan The Bird Sais____ Shoulder Pet
  • StrikeAPose – Iskoristite kod za besplatni Hustle Hat (mora se iskoristiti u ovoj igri)
  • SettingTheStage – Iskoristite kod za besplatan ranac Build it (mora se iskoristiti u ovoj igri)
  • DIY – Iskoristite kod za besplatno kinetičko osoblje (mora se iskoristiti u ovoj igri)
  • VorldAlive – Iskoristite kod za besplatnog Cristalline Companion-a (mora se iskoristiti u ovoj igri)
  • GetMoving – Iskoristite kod za besplatni Speedi Shades (Mora se iskoristiti u ovoj igri)
  • VictoriLap – Iskoristite kod za besplatne kardio limenke (mora se iskoristiti u ovoj igri)

Česta pitanja o Roblok promotivnim kodovima

Evo gde ću odgovoriti na neka uobičajena pitanja koja se postavljaju o promotivnim kodovima za Roblok.

Šta su promo kodovi?


Ovo su kodovi koje možete koristiti da dobijete besplatne kozmetičke artikle za svoj avatar! Možete ih opremiti svom liku u zoni Avatar Robloksa. Ove stavke ćete zadržati trajno, tako da ne brinite da će nestati. Međutim, obavezno iskoristite kodove što je pre moguće, jer će isteći nakon određenog vremena.

Nažalost, ne znamo kada će novi kodovi stići u Roblok, tako da su ovo iznenađenje za vas koliko i za mene! Ako postoji novi kod, obično ćemo ga navesti na vrhu stranice, tako da je to prva stvar koju vidite.

Kako koristite promotivne kodove?


Iskorištavanje promotivnih kodova u Roblok-u je jednostavan proces, ali oni prilično dobro sakrivaju to! Sve što treba da uradite je da se prijavite na svoj Roblok nalog i posetite sledeću veb lokaciju:

  • Iskoristite Roblok promocije

Kada ste tamo, samo kopirajte jedan od kodova ispod i nalepite ga u polje za tekst! Evo kako bi trebalo da izgleda:

Ako ste to uradili kako treba, videćete zelenu ikonu palca gore i tekst „Promotivni kod je uspešno iskorišćen!“

Kada će biti objavljeni novi promotivni kodovi?


Veoma retko znamo kada će novi kod biti objavljen. To je uglavnom samo nasumično, i uglavnom se objavljuju preko Roblok-ovih društvenih medija. Ako bih stavio broj o tome koliko ih dobijemo, to je uglavnom jedan kod na par meseci. Bilo je različitih događaja i prekretnica koji su doneli više kodova, ali to je prilično retko.

Možete li dobiti Robuk iz promotivnih kodova?


Ne, ne možete dobiti Robuk sa ovakvim promo kodovima. Ne postoje Roblok promotivni kodovi za Robuk. Ovo je uglavnom samo za stavke avatara i ništa više. U osnovi ne postoji pravi legitiman način da besplatno dobijete Robuk osim ako se ne radi o nagradnoj igri ili takmičenju. Većina ljudi ili sajtova koji tvrde da imaju Robuk za podelu su prevare i žele da izvuku neku vrstu informacija iz vas kako bi se isplatilo. Ovo vas ili samo navodi da posetite njihov sajt ili video za prikaze/prihod od oglasa. Neki od njih takođe žele da dobiju vaš Roblok nalog ili lične podatke. Ne verujte veb lokacijama trećih strana koje tvrde da vam mogu nabaviti besplatni Robuk.

Koliko dugo traju promotivni kodovi?


Zavisi od koda, ponekad će trajati prilično dugo. Primetićete da na listi postoji nekoliko kodova koji su postojali, čini se, zauvek. Većinu vremena ipak bih se kladio da će ostati na raspolaganju oko 30 dana. Obavezno iskoristite svaki novi kod koji vidite odmah, jer nećete želeti da ga propustite!

Roblox Event-ovi


Event: Mi Hello Kitti Cafe

Saradnja Sanrio Ks Roblok je stigla! Upravljajte sopstvenim divnim kafićem i pružite kupcima iskustvo sa pet zvezdica koje nikada neće zaboraviti uz pomoć omiljenih likova obožavalaca, uključujući Hello Kitti, Mi Melodi i još mnogo toga. U zamenu za ovaj naporan rad, čak možete besplatno da zaradite i avatar sa Sanrio temom — Cinnamoroll ranac! Da biste saznali kako možete da nabavite ovu stavku, pogledajte naš kratki vodič u nastavku.

Event: Song Breaker Awards

Druga godišnja dodela nagrada Song Breaker Avards je stigla u Metaverse! Ova dodela nagrada slavi sve stvaraoce i umetnike koji su uticali na širenje pop muzike na društvenim mrežama promovišući je kroz plesove, trendove i razne izazove. Da bi se i igrači uključili u proslavu, ovo iskustvo nudi više besplatnih artikala, uključujući (GOLD) Litra Glov Vingsuit i (GOLD) Logitech StreamCam, koje se mogu nabaviti prateći vodič ispod!

Event: Bitland

Kompanija Deutsche Telekom sa liste Fortune 500, vlasnik T-Mobile-a, donela je svoj muzički marketinški program, Telekom Electronic Beats, na Roblok u obliku inkluzivnog, muzičkog iskustva, Beatlanda. Uz ovu saradnju dolazi šest besplatnih artikala koje igrači mogu otključati, uključujući retro ikoničnu magenta bumbok, Ve vant Peace – Sign i još mnogo toga. Da biste saznali kako da otključate sve ove stavke, pogledajte vodič u nastavku.

Event: Dolo Tonight Concert Ekperience

Dok Roblok obično sarađuje sa velikim kompanijama i muzičarima na svojim sponzorisanim događajima, reflektori ovog puta sijaju na prilično malog umetnika u usponu – Dolo Tonight. Prema njegovom iskustvu, Dolo Tonight Concert Ekperience, Dolo nudi dve jedinstvene avatar stavke koje igrači mogu prikupiti. Da biste saznali kako da zaradite ove dve stvari, Dolo Tonight Ranac i Doloovu torbu za gitaru, pogledajte kratke vodiče u nastavku!


Event: Chipotle Burrito Builder

Roblok i Chipotle su se ponovo udružili, i ovog puta donose obnovljeno iskustvo, novu mini-igru i sedam besplatnih avatar stavki! Da biste saznali više o tome kako da zaradite ove stavke, pogledajte kratak vodič u nastavku. Ovaj događaj je dostupan samo ograničeno vreme, tako da obavezno zatražite ove stavke dok još možete! Oni koji žele da zarade Chipotle šešir iz originalnog Chipotle iskustva i dalje mogu to učiniti tako što će uspešno završiti Boorito lavirint.

Event: Kervin Frost k Beats saradnja unutar Dunking Simulatora

Ne samo da voditelj intervjua Kervin Frost sarađuje sa Beats-om u stvarnom životu, on je takođe udružio snage sa njima unutar Roblok Metaverse! Najavljeno preko zvaničnog Beats Tvitter naloga, Frost-ovo ograničeno izdanje kosmofona može se nabaviti i fizički i digitalno, pri čemu ovaj drugi postoji u iskustvu Dunking Simulatora. Za više informacija o tome kako da zatražite ovu stavku, pogledajte naš vodič u nastavku!

Event: 24kGoldn Concert Ekperience

Popularni pop-rap umetnik 24kGoldn se pridružio Metaverse-u i doneo je dve besplatne stavke! Igrači koji sakupe sva 24 zlatna mikrofona u okviru El Dorado Concert Ekperiencea mogu zaraditi 24kZlatne nijanse, a svako ko se uopšte pridruži iskustvu će zaraditi 24kGoldn Concert Laniard. Za više detalja o prikupljanju ovih predmeta i da se osvrnete na prethodno dostupne stavke unutar ovog iskustva, pogledajte vodič u nastavku.

Event: Vans Vorld

Besplatni artikli su dostupni u Vans Vorld-u po drugi put! Da li ste propustili da zaradite besplatne Vans Vorld UGC predmete 2021.? Pa, imaš sreće! Na ograničeno vreme, vratite se u Vans Vorld jednom dnevno i zatražite besplatnu dnevnu stavku! Pored toga, zaradite neke nove ograničene Vans artikle prateći dolenavedene vodiče!


Event: McLaren F1 trkačko iskustvo

Pošto Jailbreak, Greenville i Car Dealership Ticoon rade izuzetno dobro na platformi, nije tajna da Roblok igrači vole iskustva usredsređena na trke i automobile uopšte. Međutim, nekoliko iskustava nudi toliko besplatnih avatara kao McLaren F1 Racing Ekperience. Da biste saznali kako da nabavite ove stavke, pogledajte vodič u nastavku!

EVENT: Alo Sanctuary

Alo Sanctuari je opuštajuće iskustvo fokusirano na jogu koje omogućava igračima da istražuju mirnu mapu, učestvuju u časovima joge koristeći različite kolekcionarske poze, pa čak i zarade nekoliko ekskluzivnih besplatnih predmeta. Za bliži pogled na ove stavke i pregled kako ih otključati, pogledajte naš vodič u nastavku!

Kompletna lista besplatne kozmetike

Ako želite da nabavite neke besplatne stvari, u katalogu možete pronaći dosta kozmetike koja se može dobiti besplatno! Evo liste nekih stvari koje možete dobiti za svog lika.

Animacije/Pokreti (Emotes)

Glava

Šeširi

Kosa

Lica

Dodaci za lice

Vrat

Ramena

Jakne

Džemperi

Majice

Klasične majice

T-Shirts

Classic T-Shirts

Suknje

Šorcevi

Pantalone

Klasične Pantalone

Cipele

Leđa

Oprema

Bundles

Leave a Reply